+45 3177 4704 info@smartmind.dk

YDELSER:
CRM, DATA & GDPR

HVORFOR CRM?

Hos SMARTMIND ser vi CRM-systemet som det nye sort.
Det gør vi fordi at du med et CRM kan sikre dig overblik og optimering af daglige opgaver og processer, som kan være med til at at sikre din omsætning, din produktivitet og din GDPR-compliance.

GDPR!?

D. 25. maj 2018 trådte den nye persondatalov, GDPR fra EU i kraft.
Hos SMARTMIND kan vi gennem både praktisk og teoretisk viden, sikre at du er GDPR-compliant.
Hvordan håndterer du persondata?
Vidste du at den nye lovgivning gælder for alle -også selvom dine kunder frivilligt sender deres data til dig!?

GDPR-COMPLIANCE

Følgende 8 punkter er vores tjekliste når vi undersøger din GDPR-compliance*

 

Persondata

Vi ser på hvilke typer persondata du eller din virksomhed har adgang til, da GDPR stiller forskellige krav alt efter hvad man skal håndtere.

OPBEVARING

Når vi ved hvilke typer data du skal opbevare, kan vi se på hvilke systemer eller tiltag der kræves for at være compliant.

SAMTYKKE

Næsten uanset hvilke data du får udleveret eller indsamler, så kræver lovgivningen at der som minimum forelægger et samtykke.

DPO

I visse tilfælde kræver lovgivningen at man har en DPO (Data Protection Officer) tilknyttet, enten som en del af virksomheden, eller eksternt.

DOKUMENTATION

En af de opgaver en DPO varetager er f.eks at sikre dokumentation for virksomhedens databehandling, både internt og for evt. Underdatabehandlere

RETTE / SLETTE

En af kravene er at der er faste procedurer for rettelser i og sletning af data. Dette kræver typisk en automatisering som nemt kan løses i et CRM.

PERSONALE

Har dit personale styr på reglerne? Er der fastlagt procedurer for håndtering af persondata, emails mv.? – Der skal være let adgang til beskrivelse af processerne.

BEHANDLER / ANSVARLIG

Er du databehandler eller Dataansvarlig?
Og dine Underdatabehandlere?
Hvem er de? er de baseret udenfor EU? og er de GDPR-compliant?

Ovenstående punkter er blot en rettesnor – Alt efter din virksomheds størrelse og den type data du håndterer kan der være færre relevante punkter, eller mange flere.

CRM SOM
GDPR-værktøj

GDPR glæder for alle og kan ved overtrædelse koste virksomheder så meget som 4% af den årlige globale omsætning eller 20 millioner EUR, afhængigt af hvilket af de 2 beløb der er højest.
Hvis man er en lille eller mellemstor virksomhed kan 4% af omsætningen være rigtig mange penge, og derfor har vi set på hvordan vi for relativt få midler kan sikre korrekt håndtering af data i selv helt små virksomheder.
Det starter som oftest med at samle virksomhedens daglige overblik og håndtering af data og f.eks emails i et CRM-system, som for rigtig mange virksomheder kan gøres for omkring 100-150,-/md. + evt. udgifter til en DPO/databeskyttelses-rådgiver.
Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dine muligheder for både større overblik, optimerede arbejdsprocesser i det daglige og sikring af dine og dine kunders data.

Kontakt os og hør meget mere

 

 

VELKOMMEN HOS
SMARTMIND

 

KONTAKT OS HER